Corona maatregelen

In verband met het coronavirus hebben wij deze pagina aangemaakt om u op de hoogte te houden!

VANWEGE HET CORONAVIRUS DE KOMENDE TIJD:

op de markt

Wij staan weer op de markt. We staan op zaterdag waarschijnlijk nog niet elke week op de markt. Klik hieronder voor nieuws.

Drive in

U bent elke zaterdag welkom met de auto of fiets bij ons aan het pakhuis! U kunt met uw auto door het pakhuis rijden! 

Thuis bezorgen

Wij bezorgen ook aan huis! Bestel uw fruit via onze webshop en wij bezorgen het bij u thuis op vrijdag of zaterdag. Uitsluitend bezorging in Enschede.

Drive-in blijft op zaterdag geopend!

Onze Drive in is elke zaterdag geopend! Dit betekent dat u met uw auto door ons pakhuis kunt rijden, zonder hinder te hebben van overbodig contact. Uw bestelling wordt opgenomen en klaargemaakt. Het fruit wordt achter in uw auto gezet en u bent klaar.

Bekijk deze video en ontdek onze drive-in!

Hoe werkt het? 

U rijdt met uw auto door ons pakhuis! U kunt uw bestelling opgeven terwijl u in de auto zit. De bestelling zal dan worden ingepakt en wordt vervolgens door ons in uw auto gezet. Dit betekent dat u de auto niet uit hoeft te komen. Betalen kan met de pin maar mag ook contant. Weet u wat? Bekijk de video!

LuitenFruit Facebook

Like ons!

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van ons fruitig aanbod? Twijfel dan niet en like onze facebook pagina. Hier posten wij wekelijks de beste aanbiedingen en de nieuwste fruitsoorten op! Momenteel extra nieuws rondom het coronavirus.

0 +
Gingen u al voor
(s)luiten