Corona maatregelen

In verband met het coronavirus hebben wij deze pagina aangemaakt om u op de hoogte te houden!

VANWEGE HET CORONAVIRUS DE KOMENDE TIJD:

Drive in

U bent elke dinsdag en zaterdag welkom met de auto of fiets bij ons aan het pakhuis! U kunt met uw auto door het pakhuis rijden! 

Thuis bezorgen

Wij bezorgen ook aan huis! Onze bezorgdata zijn: Zaterdag voor Enschede en dinsdag voor Oldenzaal. Mits u de dag ervoor bestelt.

Wij staan NIET op de markt!

Zojuist is er bekend gemaakt dat de markten in Enschede (zaterdag en dinsdag) niet door gaan! Wij vinden dit erg jammer maar ook begrijpelijk, aangezien de 1,5 meter afstand niet gegarandeerd kan worden op een drukke markt. 

De markt in Oldenzaal gaat zover bekend wel door, MAAR wij voelen ons verantwoordelijk voor de mensen aan de kraam en in de omgeving. Wij hebben zelf besloten om NIET aanwezig te zijn op deze markt. Onze excuses! Wij hopen op uw begrip. Wel kunt u vitamines blijven kopen bij ons! Houdt hiervoor zorgvuldig onze website en Facebook pagina in de gaten. 

Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van onze drive-in of van onze bezorgservice. 

De markt in Glanerbrug gaat ook wel door, MAAR wij hebben besloten om hier ook niet aanwezig te zijn. We bieden wel de mogelijkheid om woensdag door te rijden naar ons pakhuis aan de Najaarsweg 5a.

Maatregelen coronavirus

Drive-in gaat weer open!

Onze Drive in is elke dinsdag en zaterdag geopend! Dit betekent dat u met uw auto door ons pakhuis kunt rijden, zonder hinder te hebben van overbodig contact. Uw bestelling zal hier worden opgenomen en ook direct worden klaar gemaakt. Het zal achter in uw auto worden gezet en u bent klaar.

Bekijk deze video en ontdek onze drive-in!

Hoe werkt het? 

U rijdt met uw auto door ons pakhuis! U kunt uw bestelling opgeven terwijl u in de auto zit. De bestelling zal dan worden ingepakt en wordt vervolgens door ons in uw auto gezet. Dit betekent dat u de auto niet uit hoeft te komen. Betalen kan met de pin maar mag ook contant. Weet u wat? Bekijk de video!

LuitenFruit Facebook

Like ons!

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van ons fruitig aanbod? Twijfel dan niet en like onze facebook pagina. Hier posten wij wekelijks de beste aanbiedingen en de nieuwste fruitsoorten op! Momenteel extra nieuws rondom het coronavirus.

0 +
Gingen u al voor
(s)luiten