Fruit op het werk

Werkfruit levert op eenvoudige wijze een bijdrage aan een gezonde werksfeer!

Luitenfruit bussen

Werkfruit

Omdat elk bedrijf verschillend is, leveren wij geen standaard fruitpakketten, maar wordt in overleg met u de samenstelling van het fruit vastgesteld. Wij werken zonder contract, levering van werkfruit is ieder moment opzegbaar. 

Wij bezorgen werkfruit in Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Losser. Onze bezorgdagen zijn: maandag, dinsdag en woensdag. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling bezorgen wij één of twee keer in de week

Ook leveren wij wekelijks fruit aan (zorg) instellingen, kinderdagverblijven en scholen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie met Maarten Luiten.

06-51281238

Assortiment werkfruit

Om u een idee te geven van ons assortiment : meerdere soorten appels en peren, sinaasappels, mandarijnen, mineola’s, bananen, groene en gele kiwi’s, nectarines, perziken, pruimen, aardbeien en witte en blauwe druiven. Niet alle soorten fruit zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Op onze facebookpagina vindt u ons actuele aanbod.

Wij bieden u de mogelijkheid om zelf uw soorten fruit en hoeveelheid aan te geven, omdat wij niet werken met standaard pakketten en vaste aantallen.

Ook kunt u er voor kiezen om snackgroenten, mini-komkommers en mini-tomaatjes, aan uw bestelling toe te voegen. U kunt er ook voor kiezen om wekelijks een x aantal stukken fruit af te laten hangen van wat het seizoen op dat moment te bieden heeft. De ene keer aardbeien en de andere keer pruimen, nectarines of kaki’s. U kunt kiezen om ons hier de verantwoordelijkheid in te geven.

Werkfruit Maxon Motor

Wat zijn de kosten van werkfruit?

Om de prijs te berekenen nemen wij contact met u op om te bespreken wat uw wensen zijn ten aanzien van het aantal stuks fruit en welk fruit u wenst te ontvangen. Aan de hand hiervan stellen wij de beste prijs voor u vast. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte op maat.

Fiscaal voordeel, werkfruit is fiscaal

aftrekbaar !!

Fruit op school

Laat vanaf vandaag uw fruit op school bezorgen!

Laat uw schoolfruit bezorgen!

Fruit eten is gezond! Daarom stimuleert u als school de ouders ongetwijfeld om de kinderen een gezond tussendoortje mee te geven. Luitenfruit biedt uw school en de ouders de totaaloplossing: schoolfruit, vers fruit bij u op school bezorgd! Het aanbod is divers. 

Zo is er keuze uit verschillende soorten appels, peren, mandarijnen, bananen, pruimen, hand sinaasappels en vele fruitsoorten meer. Het fruit kan per klas worden verpakt. Wij leveren maatwerk en nemen het aanbieden van vers fruit op school compleet uit handen.

Vraag een offerte aan

(s)luiten